Vinylux

Vinylux2018-08-16T11:34:48+00:00
Eindelijk zijn je nagels verlost van de traditionele nagellak en kun je het ultieme modeaccessoire omarmen: VINYLUX™ Weekly Polish. VINYLUX™ is een revolutionair Polish systeem, waarmee je een week lang met jouw unieke nagels kunt pronken! Het zorgt voor super snelle applicatie, dankzij de ingebouwde base coat en je kunt kiezen uit meer dan 70 schitterende kleuren.
Vinylux Lobster Roll Jeans
CND™, de marktleider in professionele nagelverzorging en de maker van CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color, kwam in het voorjaar van 2013 met een nieuwe innovatie: VINYLUX™ Weekly Polish. VINYLUX™ is een revolutionair nieuw nagellak systeem dat fashion en technologie samenbrengt door middel van snelle applicatie, een houdbaarheid van 7+ dagen en 76 schitterende kleuren. 
Maar liefst 64 van deze kleuren komen overeen met SHELLAC™. Het geheim van VINYLUX™ zit hem in de zelfhechtende color coat met ingebouwde base coat en een top coat die sterker wordt naarmate deze meer wordt blootgesteld aan natuurlijk licht, dankzij de ProLight technologie.
Vinylux 5 kleuren Paradise

CND™ VINYLUX™ Polish Reinvented

VINYLUX VS. other Polish

Bij La Magnifique kun je kiezen voor een VINYLUX™ Manicure. Je nagels worden dan in de gewenste vorm en lengte gevijld en je nagelriemen worden verzorgd. Tenslotte wordt de kleur van jouw keuze aangebracht met de VINYLUX™ Weekly Top Coat, zodat je 7+ dagen kan genieten van je gekozen kleur. Verzorg je nagels dagelijks met CND™ SOLAROIL™ voor een nog beter resultaat en langere houdbaarheid.

VINYLUX™ Manicure
Prijs €22,50
Duur 30 minuten 

Two step, easy application! 

Omdat VINYLUX™ 64 kleuren heeft die overeen komen met SHELLAC™ is het ook ideaal te gebruiken om je tenen te matchen in dezelfde kleur of voor een “touch-up” tussen jouw SHELLAC™ behandelingen in. We kunnen ons er geen voorstelling bij maken maar, mocht er onverhoopt iets gebeuren dan ben je nog steeds verzekerd van prachtige nagels, tot aan je volgende afspraak.

Behalve een VINYLUX™ Manicure kun je alle kleuren en de Weekly Top Coat ook in de salon of via de webshop aanschaffen voor thuisgebruik. Heb je advies nodig over een kleur of heb je nog vragen, neem gerust even contact op.