Shellac

Shellac2018-08-16T14:18:27+00:00

CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color, de absolute nummer 1 van dit moment! SHELLAC™ dat eenvoudig wordt aangebracht als een nagellak en daarna wordt uitgehard in de CND™ UV-lamp kent geen droogtijd en heeft een houdbaarheid van minimaal 2 weken. Je kunt kiezen uit meer dan 80 prachtige kleuren, die passen bij jouw stijl en mood van dat moment. Ben jij al betoverd door deze exclusieve service?

Shellac Mint Convertible met Moonlight & Roses

CND™ SHELLAC™ is in 2010 op de markt gebracht door CND™ en sinds die tijd alleen maar populairder geworden. Het is het perfecte systeem voor vrouwen met natuurlijk, gezonde nagels die geen kunstnagels willen, maar wel langdurig perfect gelakte en verzorgde nagels. Er zijn meer dan 80 prachtige kleuren waar je uit kunt kiezen. En dat zijn alleen nog maar de kleuren die CND™ heeft uitgebracht.

Shellac Bare Chemise & Glitters
Shellac Color Pops Kleurring

Door aan de kleuren de CND™ additives toe te voegen ontstaan nog meer prachtige kleuren en daardoor kun je bij La Magnifique kiezen uit meer dan 300 kleuren. We hebben altijd alle kleuren op voorraad, zodat we ieders kleurwens kunnen vervullen.

Don’t get gelled, get the original 

CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color

SHELLAC™ 300+ Colors

Je nagels zijn sterk en gezond van zichzelf en je wil dat ze minimaal 2 weken lang, prachtig verzorgd uitzien. Zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Dat kan met SHELLAC™ in meer dan 80 kleuren. De hoogglans blijft tot aan je volgende afspraak en de kleur chipt niet. Elk seizoen brengt CND™ nieuwe SHELLAC™ kleuren uit, die afgestemd zijn op de mode van dat seizoen, zodat jouw nagels afgestemd zijn op je nieuwe kleding. Bij La Magnifique wordt jouw SHELLAC™ manicure professioneel uitgevoerd en je oude SHELLAC™ kleur wordt vakkundig verwijderd. Zo weet je zeker dat jouw nagels steeds de verzorging krijgen die ze toekomt.

3hellac kleur
Prijs: €33,50
Duur: 45 minuten

Je kunt niet alleen kiezen uit verschillende kleuren, het is ook mogelijk om een french te maken met SHELLAC™. Je kunt kiezen voor een spierwitte rand met SHELLAC™ Cream Puff of een zacht witte rand met SHELLAC™ Studio White. Voor de kleur van het nagelbed kun je kiezen uit verschillende kleuren roze. Dit kan zowel dekkend (opaque) als doorzichtig (sheer) worden aangebracht, afhankelijk van wat je zelf mooi vindt en welk resultaat je voor ogen hebt. Of ga jij voor een opvallende french met een heerlijke knalkleur?

Shellac French Manicure
Prijs: €37,50
Duur: 60 minuten

De CND™ Additives zijn pure pigmenten die je kunt toevoegen aan elke SHELLAC™ kleur. Je hebt daardoor keuze uit meer dan 300 kleuren. Elk seizoen komen naast de nieuwe SHELLAC™ kleuren ook nieuwe additives uit. Zo kunnen we de kleuren steeds aanpassen aan de kleding die op dat moment helemaal hot is. Je kunt de additives over de hele nagel gebruiken of over een gedeelte van de nagel. Op dit moment zijn “Ombre” nagels helemaal hot, twee of meer kleuren die in elkaar overlopen. SHELLAC™ is voor deze techniek het perfecte systeem. Je kunt een ombre look creëren met twee kleuren die op elkaar afgestemd zijn uit hetzelfde kleurenpalet of je kunt kiezen voor contrasterende kleuren voor een speciaal effect.

Additives & Glitters
Prijs: €0,50 per nagel of €4,50 voor alle nagels
Duur: 10 minuten extra

Wil je iets aparts? Maar wil je niet een half uur extra in de stoel zitten? Of je hou je wel van een motiefje, maar dan wel 10 exact dezelfde motiefjes? De keuze is reuze in de stempelplaten bij La Magnifique. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het motiefje dat past bij jouw stijl. Met de speciale stempellakken kunnen we het motiefje precies in jouw gewenste kleur stempelen, zodat het past bij je gekozen SHELLAC™ kleur. Kies je voor eenheid of kies je voor contrast?

Shellac & Stempels
Prijs: €0,50 per nagel 
Duur: 10 minuten extra

Je wilt iets speciaals, iets dat niemand anders heeft en dat, als het even kan, ook nog is aangepast op je mooie kleding voor dat ene super gave feestje? No worries! Wij maken je nagels tot een waar kunstwerk met handgeschilderde patronen of andere technieken met CND™ SHELLAC™. Neem dat jurkje maar mee en wij zullen je nagels die tint geven die jij het beste vindt passen. Het kunnen handgeschilderde designs zijn, carving, simpele dots of swarovski steentjes om het allemaal net iets specialere te maken, wat je maar wil. Zolang jij tevreden de deur uitgaat, zijn wij blij!

Shellac Designs
Prijs: €1,00 per nagel of €7,50 voor alle nagels 
Duur: 20 tot 30 minuten extra

Er is veel namaak, maar er is maar één

CND™ SHELLAC™

Gecertificeerde CND™ SHELLAC™ Salon

Bij een eerste bezoek aan La Magnifique wordt je uitgebreid geadviseerd over SHELLAC™ en het gebruik van de juiste producten voor thuis, zodat je tussen de behandelingen in steeds weer kunt genieten van mooi verzorgde handen en nagels. La Magnifique is een gecertificeerde SHELLAC™ salon, dat betekent dat we werken volgens het CND™ SHELLAC™ protocol. We werken alleen met het CND™ SHELLAC™ systeem en geen andere vergelijkbare producten.

We gebruiken de CND™ UV-lamp die speciaal is afgestemd op de producten. De natuurlijke nagels worden niet gevijld en voor het afweken gebruiken we de CND Nourishing remover en de speciale CND remover Wraps. Daarnaast gebruiken we de CND Solar Oil om de natuurlijke nagels te verzorgen en te beschermen. Je kunt er dus van uitgaan dat je voor kwaliteit kiest en je voor jouw SHELLAC™ manicure aan het juiste adres bent.

Shellac Blush Teddy