Acryl

Acryl2018-08-16T14:54:30+00:00

Voor de mooiste acrylnagels, maken we bij La Magnifique gebruik van de CND™ Liquid & Powders. Vloeistof en poeder verbinden we met elkaar om een prachtige acrylnagel onder het penseel te laten verschijnen. Het systeem heeft een uiterst lange houdbaarheid, zodat je minimaal drie weken van je nagels kunt genieten. We weten, door ervaring dat ongeveer elke drie weken een nabehandeling nodig is, geheel afhankelijk van de groei van de natuurlijke nagels.

Bij La Magnifique kunnen wij ons daar alleen maar bij aansluiten. Een gezonde natuurlijke nagel is een belangrijke basis voor het dragen van kunstnagels, immers kun je ook geen stevig huis bouwen, zonder een degelijke fundering. We gebruiken de perfect color sculpting powders en de retention+ powders, deze werken het beste samen met de retention+ liquid en zorgen samen voor een perfecte hechting op de natuurlijke nagel.

Bij La Magnifique vinden we het belangrijk om continue te streven naar verbetering en we zijn van mening dat we dit alleen kunnen waarborgen door veel te trainen, ook na 10 jaar leer je elke keer weer iets bij. Door jarenlange ervaring en maandelijkse training, is de kwaliteit gegarandeerd, elke keer weer!

Dramatic by Design!

CND™ RETENTION+™ Liquid & Powder System

Je nagels zijn dun en broos en ze worden maar niet langer van zichzelf. Of ze worden wel lang, maar je wil ze toch net iets sterker als dat ze van zichzelf zijn. Je wil ze verstevigen, maar je wil niet dat het opvalt. Dat kan! We brengen een dun laagje clear acryl aan over je nagelplaat. De meeste mensen zal dit niet eens opvallen en jij hebt toch de stevige nagels die je wenst. Afhankelijk van de groei van jouw nagels, is het aan te raden ze ongeveer elke drie weken te laten nabehandelen.
Een verstevigend laagje acryl in een kleur is ook heel handig, wanneer je zelf je nagels wil kunnen lakken. Gebruik je een andere nagellak dan VINYLUX™ Weekly Polish? Zorg dan dat je altijd een base coat gebruikt onder je kleur, zodat je acryl goed beschermd blijft en niet de kleur van de nagellak zal aannemen.

Nieuwe Set Natural overlay
Prijs: €65,00
Duur: 1 uur & 45 minuten
 
Nabehandeling Natural overlay
Prijs: €42,50
Duur: 1 uur & 15 minuten

Als je kiest voor French met acryl, dan kies je voor stijl. Een mooi natuurlijk ogend roze nagelbed met een witte verlenging. Afhankelijk van de natuurlijke nagels en het resultaat dat je wil bereiken, kiezen we samen de beste optie voor jouw nagels.
Wil je een zo natuurlijk mogelijke uitstraling dan kies je al snel voor een french met Soft White, desgewenst kunnen we deze nog natuurlijker laten ogen door custom blending. We maken dan speciaal een kleur aan die past bij jouw wens. Het “recept” van deze kleur bewaren we zorgvuldig op jouw klantenkaart, zodat we deze steeds weer kunnen aanvullen.
Je kunt ook kiezen voor een extremere french met spierwitte vrije randen. Dan kiezen we voor Pure White of Bright White. Heb je mooie egale nagelbedden van jezelf, dan is het niet nodig om met een dekkende roze te werken, maar het kan natuurlijk wel. Wil je je nagelbedden verlengen dan heeft CND™ 3 standaard kleuren in het assortiment waaruit we kunnen kiezen. Maar ook voor het nagelbed kunnen we een kleur mengen die het beste past bij jouw nagels en de wens die je hebt. Vaak oogt dit heel natuurlijk, omdat we het precies kunnen aanpassen aan het roze van je natuurlijke nagels, een bijkomend voordeel is dat je de uitgroei ook veel minder goed ziet. Met custom blending zijn de kleurmogelijkheden eindeloos. Ook dit “recept” wordt op jouw persoonlijke klantenkaart bewaard, zodat we de kleur steeds kunnen aanvullen en deze altijd dezelfde verhoudingen heeft.

Nieuw Set Acryl French
Prijs: €75,00
Duur: 120 minuten
 
Nabehandeling Acryl French
Prijs: €45,00
Duur: 1 uur & 30 minuten

Natuurlijk kun je bij La Magnifique ook kiezen voor acryl in een kleurtje. Wil je geen klassieke french maar liever iets met meer kleur? Dat is geen probleem, want La Magnifique heeft veel verschillende kleuren acryl, glitters, pastels, donker en lichte kleuren. We hebben een enorm aanbod aan acrylkleuren. Zit de kleur die je in gedachten hebt er nog steeds niet bij? Dan kunnen we speciaal een kleur aanmaken die overeenkomt met jouw wens. We gebruiken daarvoor de CND™ Additives, die het kleurenpalet eindeloos veel kleur geven. Je kunt kiezen voor een french met kleur, maar ook meerdere kleuren. Faden met een kleur of met meerdere kleuren geeft ook een ontzettend gaaf resultaat. Het “wauw effect” zal je verbazen!
Heb je zelf een idee of heb je ergens een foto gezien van een ontwerp dat je mooi vind, laat het gerust weten, dan passen we je nagels daarop aan. Bij La Magnifique vinden we het belangrijk dat je tevreden naar buiten gaat, je moet immers een hele poos met je nagels rondlopen. En dat doe je natuurlijk het liefst met nagels die helemaal naar je wens zijn.

Kleur of Glitter Acryl
Vanaf: €0,50 per nagel 
Duur: 10 minuten extra

Acrylnagels zijn een prima basis voor CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color & CND™ VINYLUX™ Weekly Polish. Als je nagels niet zo stevig van zichzelf zijn en je toch een verlenging wil met elke keer weer een mooie kleur bovenop, dan is dit de ideale combi. Je kunt ze laten lakken met CND™ SHELLAC™, zodat je elke drie weken kunt genieten van een nieuw kleurtje of je kiest elke keer dezelfde prachtige kleur. It’s all about what fits your needs! Je kunt ze natuurlijk ook lekker zelf lakken met VINYLUX™, zodat je van kleur kunt wisselen wanneer het jou uitkomt. Maar wij kunnen het natuurlijk ook voor je doen. Zo kun je elke keer weer genieten van een ander kleurtje. De houdbaarheid van beide producten, zal je doen verbazen.

Shellac icm Acryl behandeling
Prijs: €10,00 extra 
Duur: 15 minuten extra
 
Vinylux icm Acryl behandeling
Prijs: €7,50 extra 
Duur: 15 minuten extra

En toen was er Nail Art! Je hoeft natuurlijk niet tevreden te zijn met een kleur of glitter, want er is nail art in zoveel mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een inlay in de acryl, denk dan aan gedroogde bloemetjes, figuurtjes van fimo klei, grote glitter inlays, het geeft allemaal een speciaal effect aan je nagels. Je kunt ook kiezen voor een “hand painted design”, dat kan zowel een strak abstract design zijn alsook een liefelijk bloemetjes design. Bij La Magnifique laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn.
We kunnen nail art met stempels maken of de CND™ Additives combineren met een sjabloontje, voor een super speels effect. Swarovski steentjes, studs, parels en bullions maken een design helemaal af. We kunnen niet wachten om je te verblijden met een handgemaakt design op maat gemaakt voor jou.

Nail Art
Vanaf: €1,50 per nagel 
Duur: 20 tot 30 minuten extra

Verzorging & Tips

Bij een eerste bezoek aan La Magnifique wordt je uitgebreid geadviseerd over de gekozen kunstnagels en het gebruik van de juiste producten voor thuis, zodat je tussen de behandelingen in steeds weer kunt genieten van mooi verzorgde handen en nagels. We raden je aan om 2x per dag CND™ SOLAROIL™ te gebruiken, zodat je acrylnagels goed gehydrateerd en beschermd blijven. SOLAROIL™ plastificeert de nagels waardoor ze beschermd blijven door invloeden van buitenaf.

Acrylnagels kun je ook prima lakken met nagellak. Gebruik je geen VINYLUX™ Weekly Polish? Zorg dan dat je altijd een base coat gebruikt, zodat de acryl beschermd wordt. Acryl is open van structuur en neemt dus gemakkelijk de kleur van de nagellak aan. Bij CND™ VINYLUX™ heb je geen base coat nodig, deze is door de nieuwe technologie al ingebouwd in de lak.

Wil je nagels in de stijl van je outfit laten maken, voor een bijzondere dag of een feestje? Dat kan, neem gerust foto’s, plaatjes of je hele outfit mee naar La Magnifique, we kijken dan samen naar de perfecte match, zodat je nagels helemaal afgestemd zijn op het geheel. Er talloze mogelijkheden in kleuren en stijl. Wij kunnen jou hierin van een juist advies voorzien. Vraag daarom gerust naar de mogelijkheden.