Behandelingen2018-08-16T11:34:49+00:00

Behandelingen

Shellac Behandeling

Shellac

Met stip op nummer 1 staat CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color, de meest populaire en absoluut favoriete behandeling van dit moment. SHELLAC™ dat eenvoudig wordt aangebracht als een nagellak en daarna wordt uitgehard in de CND™ UV-lamp kent geen droogtijd en heeft een houdbaarheid van minimaal 2 weken. Je kunt kiezen uit meer dan 80 prachtige kleuren, die passen bij jouw stijl en mood van dat moment. Ben jij al betoverd door deze exclusieve service?

Vinylux behandeling

Vinylux

Eindelijk zijn je nagels verlost van de traditionele nagellak en kun je het ultieme modeaccessoire omarmen: VINYLUX™ Weekly Polish. VINYLUX™ is een revolutionair Polish systeem, waarmee je een week lang met jouw unieke nagels kunt pronken! Het zorgt voor super snelle applicatie, dankzij de ingebouwde base coat en je kunt kiezen uit meer dan 70 schitterende kleuren. De speciale Weekly Top Coat wordt alsmaar sterker door blootstelling aan natuurlijk licht.

Gel

Met stip op nummer 1 staat de populaire Shellac behandeling. Het wordt eenvoudig aangebracht als een nagellak, maar door het daarna uit te harden in een UV lamp blijft het gemiddeld 3 weken zitten. Dit revolutionaire systeem is door CND ontwikkelt en op de markt gebracht en is door de eenvoud en de ruime keuze uit 55 verschillende kleuren uitgegroeid tot de meest favoriete behandeling van dit moment.